Арестуваният 20-годишен мъж за катастрофата в Пловдив, при която днес

...
Арестуваният 20-годишен мъж за катастрофата в Пловдив, при която днес
Коментари Харесай

Синът на шефа на НАП-Пловдив е блъснал и убил възрастната жена в града, задържан е за 24 часа

Арестуваният 20-годишен мъж за злополуката в Пловдив, при която през днешния ден умря 78-годишна жена, е синът на началника на локалната дирекция на Национална агенция за приходите в града Венелин Найденов - Ивайло Найденов.

Записи от охранителни камери посочили, че точно неговият "Мерцедес " е предизвикал съдбовния случай. Младежът е арестуван за период до 24 часа, оповестиха от полицията. Образувано е досъдебно произвеждане в Окръжна прокуратура-Пловдив.

Припомняме, минути преди 21.00 часа нощес на тел. 112 е било обявено, че пред блок в жк "Тракия " пресичаща пътното платно пешеходка с неустановена идентичност е била блъсната от лек автомобил "Мерцедес ", чийто лидер напуснал местопроизшествието.

Незабавно по случая е почнала инспекция от чиновници на бранш "Пътна полиция ". Изяснено било, че потърпевшата е 78-годишна, като тя е била настанена в болница в тежко положение. Днес в болничното заведение тя е умряла. 20-годишният Ивайло Найденов е издирен от полицията и е арестуван със заповед по ЗМВР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР