Арестуваните с дрога гранични полицаи от Малко Търново все още

...
Арестуваните с дрога гранични полицаи от Малко Търново все още
Коментари Харесай

Експертизи бавят обвиненията срещу арестуваните с дрога граничари

Арестуваните с дрога гранични служители на реда от Малко Търново към момента са без обвинявания по случая, написа "Флагман ". Това значи, че те се разхождат на независимост без никакви ограничения за неотклонение, макар че са закопчани пред към 2 седмици при акция на „ Вътрешна сигурност “

Причината за забавянето е назначената експертиза на откритите в апартамент в Малко Търново саксии с канабисови растения. Специалистите би трябвало да дефинират какъв тъкмо е откритият при акцията опиат и неговото количество. Едва по-късно ще стане ясно дали граничарите ще бъдат упрекнати единствено за развъждане и държане на дрога или и за разпространяване. Засега досъдебното произвеждане е под управлението на следовател от Районна прокуратура - Малко Търново.

Арестувани са двама чиновници на Главна дирекция „ Гранична полиция “ – Малко Търново. Не е изключено обаче в схемата да са взели участие и други хора. Ако се потвърди, че групата е била повече от трима души, може да се стигне до обвинявания в ОПГ пред Специализирания углавен съд в София, разкриха още нашите източници.

Мъжете са закопчани в края на май. Разследващите стигнали до наркофермата в апартамент в Малко Търново, откакто сгащили единия граничен да се разхожда с 3 гр марихуана в джоба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР