Арестуваните покрай безредиците на дербито между Партизан и Цървена звезда

...
Арестуваните покрай безредиците на дербито между Партизан и Цървена звезда
Коментари Харесай

Хърватски кикбоксьор и българи сред арестуваните в Белград

Арестуваните около безредиците на дербито сред Партизан и Цървена звезда в Белград нощес не са единствено сърби, оповестяват локалните медии. По информация на Kurir измежду арестуваните от полицията попадат жители и на други страни от района, включително и България.

Сърбите пишат, че управляващите са задържали жители от Хърватия, Русия, Гърция, Македония и България. Хърватският жител Анте Фирич е минал сръбската граница на 12 декември, ден преди белградското дерби, като задачата му е била да взе участие в идните вълнения.

Troubles between Partizan Belgrade supporters at the Belgrade Derby (3) #ultras #serbia pic.twitter.com/DBwxb37YvN
— Fanatics of Football (@footynews129) December 14, 2017
Друг хърватин с забавно минало също е измежду участвалите и потърпевши в бойните подиуми на Южната естрада на стадион “Партизан” - става дума за Дамир Товарович, който е ММА войник и някогашен първенец по кикбокс. На запад от Калотина всеобщо се приказва, че хаосът на трибуните е бил плануван и проведен от престъпни групировки както от Сърбия, по този начин и от Черна гора.

По-рано през днешния ден пък стана ясно, че всичко се е случило в битка за превъзходство и власт измежду почитателите на " гробарите ". Общият брой на задържаните хулигани е 26.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР