Арестувани са за срок до 24 часа, номерата на автомобилите

...
Арестувани са за срок до 24 часа, номерата на автомобилите
Коментари Харесай

Хванаха фаталната Сияна от Бургас мъртвопияна зад волана

Арестувани са за период до 24 часа, номерата на колите им са свалени

Четирима водачи в Бургаско останаха без книжки през уикенда поради шофиране в нетрезво положение. Те са били арестувани единствено в границите на 3 дни след рутинни инспекции на пътищата в региона, а някои от случаите са фрапиращи.

Най-сериозно е провинението на 51-годишният Лазар Т. от Равда, който седнал зад кормилото на Голфа си с 2.48 промила алкохол в кръвта – количество, равняващо се на близо литър корав алкохол. Той е арестуван след инспекция в селото към 1:45 ч.

Директно след него в листата се подрежда 23-годишният Иван М. от плевенското село Рупци, който е решил, че може да седне зад кормилото на Аудито си след сериозен среднощен запой. Спрян е от чиновници на РУ-Приморско в курортния град и тестван за алкохол, като дрегерът отчел тъкмо 2.00 промила.

В листата с провинилите е и 24-годишната бургазлийка Сияна А., която подкарала Фолксвагена си на пътя Малко Търново-Бургас. Спряна е от чиновници от локалното Районно ръководство към 1 ч. и тест с дрегер посочил, че тя е карала автомобила с 1.71 промила.

52-годишният варненец Димитър П. също е „ изгорен ”. Отново на пътя Малко Търново-Бургас той е спрян от служители на реда в региона на контролно-пропусквателен пункт „ Босна ” да кара пийнал. Дрегерът отчел 1.73 промила.

Всички водачи са арестувани за период от 24 часа. Книжките им са отнети, а номерата на колите – свалени.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР