Арестувани са двама мъже в Симитли при полицейска операция за

...
Арестувани са двама мъже в Симитли при полицейска операция за
Коментари Харесай

Арестуваха двама мъже при акция за кражби на коли в Банско

Арестувани са двама мъже в Симитли при полицейска интервенция за обири на коли в Банско , оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Някои от крадените коли били благосъстоятелност и на чужденци, гостували в курорта. Акцията е била на 2 януари дружно с служители на реда от Благоевград и сътрудниците им от Групово дело " Национална полиция ".

Мъжете са арестувани като съпричастни към кражбите. Единият е на 51-години от Криводол, другият - 21-годишен от Симитли .

Операцията е била в местността Стражите в землището на Банско. В лека кола " Фиат Брава " са задържани 31-годишен от Криводол, област Враца и 21-годишен от Симитли, област Благоевград.

При обиск на адреси в Криводол, в софийското село Мировяне и в Симитли са открити голям брой мобилни апарати, компютърни конфигурации и техника, употребена при осъществяването на кражбите на колите.

Открити са и движимости, които са били в откраднатите коли. Полицаите са събрали данни за присъединяване на 31-годишния към обири на коли през сезон 2016-2017 година в Банско. На него и на 51-годишен са повдигнати обвинявания за осъществено закононарушение за кражба на лек автомобил " Тойота Рав 4 " и опит за лишаване на лек автомобил " БМВ Х6 ". Престъпленията са осъществени от началото на годината.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР