Арестувани са 35 човека, които според прокуратурата са съпричастни с

...
Арестувани са 35 човека, които според прокуратурата са съпричастни с
Коментари Харесай

Арестувани са 35 души, свързани с Васил Божков

Арестувани са 35 индивида, които съгласно прокуратурата са съпричастни с активността на хазартния необут с 18 обвинявания Васил Божков. Те са арестувани за 24 часа, оповестиха от Специализираната прокуратура.

Предстои наблюдаващите досъдебното произвеждане прокурори да преценяват кои от арестуваните да бъдат привлечени към наказателна отговорност и по какви обвинявания.

Във вторник на територията на страната се правят дейности по следствие по досъдебно произвеждане на Специализираната прокуратура. Претърсват се 38 адреса в разнообразни обитаеми места, изземат се материални доказателства.

По-рано Божков разгласи, че ще дава отговор на въпросите на хората, само че единствено на тези, които са събрали най-вече гласове. За задачата той разгласява поредна анкета във Facebook.

Засега най-вече хора (5780 души) са дали своят вот, че желаят да чуят отговора на Божков на въпроса „ Кой дърпа конците на Бойко Борисов? “. Над 4700 пък желаят да чуят на кои сегашни и някогашни министри хазартният необут твърди, че е плащал за „ съпорт “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР