Арестуването на новоизбрания кмет на Несебър Николай Димитров дни преди

...
Арестуването на новоизбрания кмет на Несебър Николай Димитров дни преди
Коментари Харесай

Адвокатът на кмета на Несебър: Той може да работи и от ареста

Арестуването на новоизбрания кмет на Несебър Николай Димитров дни преди локалния избор е с политически темперамент и опит за интервенция в изборния развой.

Това съобщи юристът на новоизбрания кмет на Несебър – Ина Лулчева. Преди ден с белезници и придружаван от правосъдна защита, Димитров беше доведен в Общинския съвет в Несебър, с цел да постави клетва.

" Ако се водеше обикновено следствие – щяха да се съберат доказателства, да се разпитат очевидци и чак тогава да се реши виновността. За мен това задържане има политически темперамент. Когато задържаш кмет и общински съветници два дни преди изборите – това е опит за интервенция в изборите ", сподели тя.

Според нея това, че Димитров е в ареста, не му пречи на кметските каузи: " Той може да си подписва документи и от ареста, а и към този момент има назначен заместител ".

По думите ѝ обстановката е невиждана по няколко аргументи. Първо – воденето на Димитров с белезници до постройката на общинския съвет, тъй като той надали ще избяга. Според нея това е проява на " засилена грижа ". Второ – Специализираната прокуратура се занимава със случай за пазаруване на гласове, а до момента с този тип закононарушения са се занимавали окръжните прокуратури.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР