Арестуваната вчера сутринта от ГДБОП във Враца адвокат Румяна Тодорова

...
Арестуваната вчера сутринта от ГДБОП във Враца адвокат Румяна Тодорова
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Адвокат Румяна Тодорова е искала да взриви колата на председателя на районния съд във Враца Васко Ганов

Арестуваната през вчерашния ден сутринта от ГДБОП във Враца юрист Румяна Тодорова е желала да взриви ръководителя на районния съд в града Васко Ганов, научи извънредно организация BulNews.
От няколко седмици известната юристка е проучвала измежду крими контингента в регионалния център кой може да заложи бомба под леката кола на уважавания магистрат. Докато водила договаряния с локални бандити, тя попаднала на помощник на службите, който неотложно ги уведомил.
Така почнала спецоперация на ГДБОП по подслушването и следенето на Тодорова и нейната щерка Деница.
На този стадий към момента не е обществено известно кой е майсторът на взривното устройство, което е трябвало да сплаши шефа на съда.
Очаква се през днешния ден в 11.30 часа основният прокурор Иван Гешев да даде специфична конференция в София, на която ще бъдат обявени детайлности за арестите във Враца и разкритото ликвидиране на фараонката Станка Марангозова, която завлече много богати предприемачи, измежду които и такива от Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР