Арестуваната през миналата седмица в британската столица Лондон гражданка на

...
Арестуваната през миналата седмица в британската столица Лондон гражданка на
Коментари Харесай

Азербайджанка, похарчила 21 млн. долара за лукс в Лондон, пред изгонване

Арестуваната през предходната седмица в английската столица Лондон гражданка на Азербайджан Замира Хаджиева е била освободена под гаранция , оповестява " Асошиейтед прес ".

Хаджиева е била задържана от английските управляващи по искане за екстрадиция от Азербайджан. След като в началото бе освободена под гаранция, тя още веднъж бе арестувана по тъжба на азерските управляващи.

Londra'nın ünlü Harrods mağazasında 21 milyon dolar harcayan Azerbaycanlı kadın gözaltına alındı; https://t.co/WVMmPulPDr #AzerbaycanlıKadın @Harrods #ZamiraHaciyeva pic.twitter.com/vLVKVNqZlQ
— EuroVizyon (@EuroVizyon) November 7, 2018

Съд в Лондон обаче отхвърли жалбата и подреди Замира Хаджиева да бъде освободена под изискване да си стои вкъщи сред девет вечерта и шест сутринта и да не напуща Лондон, до момента в който не бъде взето дефинитивно решение по молбата за екстрадиция.

Хаджиева е разследвана и от английската работа за битка с проведената престъпност поради съмнения за неразбираем генезис на благосъстоянието ѝ .

Британските управляващи желаят да знаят по какъв начин Хаджиева е съумяла да похарчи 21 млн. $ в магазина за първокласни артикули " Хародс " и е купила недвижими парцели на стойност 29 млн. $ сред 2006 и 2018 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР