Арестуваната бизнесдама Маринела Арабаджиева пристигна под конвой със самолет от

...
Арестуваната бизнесдама Маринела Арабаджиева пристигна под конвой със самолет от
Коментари Харесай

Екстрадираха с полет от Мадрид Маринела Арабаджиева

Арестуваната бизнесдама Маринела Арабаджиева дойде под ескорт със аероплан от Испания на летище София малко след 17:10 часа през днешния ден.  Тя бе върната с постоянен полет от Мадрид след няколко дни по-рано стана ясно, че испанските управляващи са разрешили тя да бъде екстрадирана по искане на Специализираната прокуратура. Маринела Арабаджиева е привлечена като обвинена по дело против нея, брачният партньор й Ветко и синът им за огранизирана незаконна група, данъчни закононарушения и пране на пари.

От летището тя е откарана под защита в следствения арест, където ще й бъдат показани в детайли обвиняванията, които са й повдигнати. Очаква се в идващите часове спецпрокуратурата да изиска да й бъде натрапен непрекъснат арест. 

Маринела и Ветко Арабаджиев бяха арестувани на 7 март, след 6-месечно търсене, в имение на Георги Семерджиев в градче край Барселона. Ветко Арабаджиев бе върнат у нас при започване на май. 

  " Прибираме си олигарсите ог целия свят по родните места. Това е обстановката след повдигнати обвинявания ", разяснява по-рано през днешния ден зам. основният прокурор Иван Гешев екстрадицията на Арабаджиева
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР