Арестуван е извършителят на палежа на общинския съветник от Враца

...
Арестуван е извършителят на палежа на общинския съветник от Враца
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Заловиха подпалвача на колата на Мирон Драганов, вижте кой е той /снимка/

Арестуван е причинителят на палежа на общинския консултант от Враца Мирон Драганов, научи извънредно организация BulNews.
След денонощни издирвателни мероприятия полицията е съумяла да откри по неоспорим метод кой е индивидът, който на 30 юли е драснал клечката на джипа „ Лексус “, паркиран в ж.к. „ Дъбника “.

Отмъщение с огън! Драснаха клечката на „ Лексус “ във Враца, полицията търси причинителя /снимки/

В ареста на районното ръководство е спретнат Даниел Д. от Враца. Мъжът работи в една от охранителните компании в града, а в профила си с възприятие за комизъм е показал като месторабота El Cartel De Medellin.
Разследващите в началото го засекли на камери за видеонаблюдение в региона, след което почнали засилени оперативни дейности по лицето. Заподозреният е бил арестуван, след което незабавно е подложен на полиграф, където се е издънил на всички въпроси, свързани с палежа на джипа.
Даниел Д. е с взета мярка за 72 часа, след което ще бъде изправен през районния съд в града. Прокуратурата ще изиска той да остане за непрекъснато в ареста.
Престъплението провокира необятен публичен интерес и стана причина за словесни престрелки сред кмета на Враца и мести водачи на Българска социалистическа партия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР