Арестуван е бащата на 19-годишния младеж, който причини тежката катастрофа

...
Арестуван е бащата на 19-годишния младеж, който причини тежката катастрофа
Коментари Харесай

Арестуваха бащата на 19-годишния младеж, причинил тежката катастрофа в Пловдив

Арестуван е бащата на 19-годишния юноша, който аргументи тежката злополука в Пловдив. При пътния случай починаха двама младежи – на 16 и 19 години. Зад кормилото e бил техен 19-годишен другар без брошура. Той се е движел с висока скорост.

Катастрофата става на кръстовището на бул. „ Марица” и „ Източен”, където автомобилът се удря в махленски дирек. Първоначално бе обявено за една жертва, само че по обед в коритото на реката бе открито тялото и на различен юноша, умрял при злополуката.

Инцидентът е станал тази нощ към 2 ч. Лек автомобил се врязва с огромна скорост в махленски дирек, юноша умира на място, други двама, които са се возили в колата, са откарани в болница. На сутринта хора от " Столипиново ", откъдето са младежите, схващат, че в колата се е возело още едно момче, което липсва.

Девет часа след тежкия случай, в обраслото с гъста растителност на корито на река Марица хора от Столипиново намират тялото на 16-годишното момче, което е изхвърчало при удара от колата.

Веднага след намирането на тялото на второто починало момче към Марица се струпаха хора от Столипиново, породи напрежение и неодобрение поради късното разкриване на втората жертва. От полицията оповестиха, че сега на злополуката не са имали информация, че в колата са пътували четирима. Затова и не са издирвали различен потърпевш.

Причината за тежката злополука е висока скорост, с която се е движил автомобилът. Водачът не е могъл да го овладее. В болничното заведение му е взета проба за алкохол и опиати, чакат се резултатите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР