Арестуван е 19-годишният студент, заподозрян за убийството на родителите си

...
Арестуван е 19-годишният студент, заподозрян за убийството на родителите си
Коментари Харесай

Ужасяваш обрат за стрелбата в Маунт Плезънт! Възпитаник на мичиганския университет взел наркотици и сега ще се разкайва до края на живота си

Арестуван е 19-годишният студент, обвинен за убийството на родителите си в пансиона на Централния Мичигански университет, предадоха международните организации. Джеймс Ерик Дейвис-младши беше задържан рано тази заран. Той бил видян малко след среднощ във трен, преминаващ до кампуса, се оповестява на уеб страницата на отдела за изключителни връзки на университета.

Стрелбата в постройката " Камбъл хол " на университета стана в деня, в който родители пристигаха, с цел да вземат децата си за едноседмична пролетна почивка. Над 100 служители на реда, някои тежковъоръжени и в камуфлажни униформи, претърсваха кварталите край Централния Мичигански университет след нападението.

Университетът заяви, че двамата починали са майката на обвинения Дайва Дейвис и бащата Джеймс Дейвис старши, служител на реда на нещатна работа в чикагското предградие Белууд.

В нощта преди нападението обвиненият бил отведен в болница, откакто приел свръхдоза опиати или е имал неприятна реакция на признати психотропни субстанции, изясни представител на полицията на конференция.

Засега не е известно по какъв начин обвиненият се е снабдил с оръжие. Законите на Мичиган позволяват носенето на прикрито оръжие, само че Централният Мичигански университет не разрешава носенето на всевъзможни оръжия в кампуса. Стрелбите са постоянно събитие в Съединени американски щати, където броят на огнестрелните оръжия е еднакъв на този на жителите, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР