Арестуваха за 72 часа 47-годишен мъж за поредица закани за

...
Арестуваха за 72 часа 47-годишен мъж за поредица закани за
Коментари Харесай

Арестуваха 47-годишен за закани за убийство към майката на детето му

Арестуваха за 72 часа 47-годишен мъж за поредност закани за ликвидиране към майката на детето му. Извършителят и потърпевшата живеели в общо домакинство, оповестиха от прокуратурата.

От прокуратурата показват няколко дати, на които 47-годишният М. М. е отправил закани към майката на детето му.

- за интервала от 23.01.2019 година, до 13.03.2019 година в гр. София, в дома им при изискванията на продължавано закононарушение, се заканил с убийството на дамата Н., с която живеел на " фамилни начала ", имали и общо дете. Заканата би могла да възбуди състоятелен боязън, че сходни планове може да бъдат изпълнени.

Мъжът допрял нож до гърлото на жена си с думите: " Ще те убия, ще те разфасовам, ще ти отрежа главата като на пиле и ще те пратя в гроба при майка ти ".

На 02 февруари 2019 година, също в дома им в София, се повторили дейностите с кухненския нож с нова закана. На 13 март 2019 година, в дома им той удрял с ръце и ножица дамата, с която живели на фамилни начала по лицето. Физическото принуждение е съпроводено с вербално. Според магистратите сходни закани могат да разсънят боязън в пострадалата за нейния живот.

На 16 март ще бъде прегледана мярката за неотклонение - дали ще остане непрекъснато в ареста
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР