Арестуваха три медицински сестри за организиране на боеве между пациенти

...
Арестуваха три медицински сестри за организиране на боеве между пациенти
Коментари Харесай

Арестуваха медицински сестри, организирали боеве между пациенти с Алцхаймер

Арестуваха три медицински сестри за образуване на боеве сред пациенти с Болестта на Алцхаймер, оповестяват медиите зад Океана. Случаят се е разиграл в дом за възрастни хора в Северна Каролина, описа bTV.

20-годишната Тонейша Тайсън, 26-годишната Тенеси Джордън и 32-годишната Мерилин Маккий са упрекнати, че са унизили възрастните пациенти.

Разследването против трите дами е почнало през юни, когато в полицията е подаден сигнал за държанието им. Засега има доказателства за един случай, само че съгласно свидетелски показания – медицинските сестри постоянно са предизвикали експанзия у възрастните хора.

На видеоклип са били записани медицинските сестри по какъв начин предизвикват възрастните хора да се удрят. В този интервал обаче в " Спешна помощ " не sa регистрирани случаи на потърпевши пациенти.

Щатските управляващи са забранили на дома за възрастни хора да одобряват нови хора за лекуване. От управлението на заведението оповестиха, че не са били осведомени с организирането на боеве, а трите медицински сестри са били уволнени. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР