Арестуваха три медицински сестри за организиране на боеве между пациенти

...
Арестуваха три медицински сестри за организиране на боеве между пациенти
Коментари Харесай

Арестуваха три медицински сестри за организиране на боеве между пациенти с алцхаймер

Арестуваха три медицински сестри за образуване на боеве сред пациенти с алцхаймер, оповестяват медиите зад Океана. Случаят се е разиграл в дом за възрастни хора в Северна Каролина.

20-годишната Тонейша Тайсън, 26-годишната Тенеси Джордън и 32-годишната Мерилин Маккий са упрекнати, че са унизили възрастните пациенти.

Снимка: Screenshot / YouTube

Разследването против трите дами е почнало през юни, когато в полицията е подаден сигнал за държанието им. Засега има доказателства за един случай, само че съгласно свидетелски показания – медицинските сестри постоянно са предизвикали експанзия във възрастните хора.



На видеоклип са били записани медицинските сестри по какъв начин предизвикват възрастните хора да се удрят. В този интервал обаче в Спешна помощ не регистрирани случаи на потърпевши пациенти.

Щатските управляващи са забранили на дома за възрастни хора да одобряват нови хора за лекуване. От управлението на заведението оповестиха, че не са били осведомени с организирането на боеве, а трите медицински сестри са били уволнени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР