Арестуваха Николай и Евгения Баневи в Париж! В момента тече

...
Арестуваха Николай и Евгения Баневи в Париж! В момента тече
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов коментира акцията срещу Баневи!

Арестуваха Николай и Евгения Баневи в Париж!

В момента тече интервенция под управлението на Специализираната прокуратура. Не мога да давам повече информация. Това сподели пред публицисти в Народното събрание министърът на вътрешните работи Младен Маринов за следствието на активността на приватизирания цех „ Полимери “ АД.

„ Тече интервенцията. Предполагам, че сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и Специализираната прокуратура ще осведомят, когато това е допустимо “, уточни вътрешният министър, представен от Фокус.

Попитан има ли лица, които се търсят, Младен Маринов разяснява: „ Наистина не мога да давам информация на този стадий. Операцията е в ход “.

По-рано през днешния ден стана ясно, че следователи от Отдел „ Следствен “ на Специализирана прокуратура правят процесуално-следствени дейности на адреси в София и страната - претърсвания и изземвания, обиски на лица и разпити на очевидци в границите на формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения по член 321,ал.6, член 255, 253, 212 и 203 от Наказателния кодекс. Разследването е обвързвано с активността на приватизирания цех „ Полимери “ АД.

Припомняме Ви, че още през предходната година министър председателят Борисов съобщи, че договорката за приватизирането на завода " Полимери " е доста притеснителна. Тогава дългогодишната финансистка на бизнес фамилията Николай и Евгения Баневи описа по какъв начин сдружението и стигнало до това плачевно положение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР