Арестуваха Мартин Камбуров 30 лева, хвърлени на капака на колата

...
Арестуваха Мартин Камбуров 30 лева, хвърлени на капака на колата
Коментари Харесай

Мартин Камбуров задържан за 30 лева на капака

Арестуваха Мартин Камбуров

30 лв., хвърлени на капака на колата са станали причина за ареста на мартин Камбуров, научи „ Марица “.

Днес към 13,30 ч. футболистът трябвало да пътува за София. Той спрял за броени минути пред дома си на пресечката на ул. „ Полк. Сава Муткуров “ и „ Луда Яна “. Бил с колата на приятелката си Гергана – Фолксваген Бийтъл.

Щом слязъл, видял униформени чиновници да му поставят скоби на колата. Камбуров обяснил, че бърза и изискал да заплати незабавно 30-те лв., с цел да бъде освободен автомобилът. Футболистът обаче имал единствено 20 лв. в себе си и по тази причина изискал десетачка заем от свмой другар.

След това хвърлил двете банкноти на капака и седнал в колата, подготвен да потегли.

Припряното му държание обаче не се харесало на служителя на реда. Униформеният няколко пъти го предизвестил да се успокои, тъй като ще го арестува. Накрая не го изтърпял и му щракнал белезниците за неподчинение3 на орган на властта.

В същото време към тях се доближил различен човек от квартала, който почнал да снима протичащото се с телефона си. Тъй като отказал да се легитгимира, той също бил арестуван и отведен в Трето районно.

В момента другар на Мартин Камбуров е пред сектора, с цел да му донесе храна, защото се чака до на следващия ден на обяд футболистът да остане зад решетките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР