Арестуваха мъж, пребил до смърт съпругата си във Варна, съобщават

...
Арестуваха мъж, пребил до смърт съпругата си във Варна, съобщават
Коментари Харесай

Варненец преби до смърт жена си ден преди развода им

Арестуваха мъж, пребил до гибел брачната половинка си във Варна , оповестяват от Апелативната прокуратура.

На 24 февруари сред 41-годишния Борислав Н. и 40-годишната му брачна половинка избухнал фамилен скандал. Те били женени от няколко години, само че бракът им не вървял, заради което възнамерявали да се разведат. Разпрата посред им прераснала в побой над дамата.

След като оставил брачната половинка си в безпомощно положение, Борислав позвънил на майка си и я повикал да пристигна, с цел да изнесе багажа си. След това двамата напуснали жилището, без да се интересуват за положението на пребитата жена.

Сигнал в полицията постъпил ден по-късно, откакто 40-годишната жена по този начин и не дала отговор на телефонните позвънявания на майка си.

Пристигналите на място чиновници на реда разкрили тялото на убитата. Извършената аутопсия посочила, че гибелта е настъпила от солиден кръвоизлив в мозъка, породен посредством голям брой удари в главата с твърди предмети.

В хода на следствието било открито, че измъчваната жена е подавала няколко тъжби за домашно принуждение против нападателния си брачен партньор през годините на брака им. Борислав е бил предупреждаван с полицейски протоколи за наказателната отговорност, която носи за заканите и породените телесни повреди на брачната половинка си. Впоследствие обаче дамата съобщавала в полицията, че връзките посред им са се подобрили.

Двамата съпрузи е трябвало да се разведат на 26 февруари.

Борислав Н. е арестуван за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвиняване за убийството на брачната половинка си, осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост.

За сходно закононарушение законът планува наказването отнемане от независимост от петнадесет до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР