Арестуваха двама мъже във варненското село Кичево за разпространение на

...
Арестуваха двама мъже във варненското село Кичево за разпространение на
Коментари Харесай

Двама души бяха арестувани за отглеждане на марихуана в село Кичево


Арестуваха двама мъже във варненското село Кичево за разпространяване на марихуана, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Полицаите от Варна разрушиха нарко оранжерия в село Кичево. Иззети са забележителен брой растения в ранен етап на развиване, инсталация за развъждане и 382,9 гр. суха тревиста маса, открита като марихуана. Стопанинът на дома - 48-годишният Любомир К. (по данни на прокуратурата) е предал и 227 бр. назаконно притежавани муниции.

В горичка край селото са открити два леки автомобила и молдовски жител (38 г.). Според прокуратурата името му е Виталий Ч. В региона са открити и конфискувани пет чувала, съдържащи общо 14 138,75 гр марихуана, прецизираха и от Министерство на вътрешните работи, и от прокуратурата.

Със случая се е заела Окръжната прокуратура във Варна. Образувано е досъдебно произвеждане. Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа и по-късно са им повдигнати обвинявания. Очаква се по-късно през днешния ден, 16 юли, да бъде импортирано в съда и искане за мярка за неотклонение.

От прокуратурата разкриха, че лабораторията е откриха в съдействие сред полицията, бранш Борба с проведената престъпност (БОП) и прокуратурата.

При друга профилирана интервенция, провела се на територията на III районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Варна, са арестувани 110 гр марихуана. По време на тази акция против Г.З. (26 г.) от Варна е образцувано бързо полицейско произвеждане. Материалите по случая са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР