Арестуваха двама мъже във варненското село Кичево за разпространение на

...
Арестуваха двама мъже във варненското село Кичево за разпространение на
Коментари Харесай

Арестуваха двама в село Кичево за отглеждане на марихуана

Арестуваха двама мъже във варненското село Кичево за разпространяване на марихуана , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Полицаите от Варна разрушиха нарко оранжерия в село Кичево . Иззети са забележителен брой растения в ранен етап на развиване, инсталация за развъждане и 382,9 гр. суха тревиста маса, открита като марихуана. Стопанинът на дома - 48-годишният Любомир К. (по данни на прокуратурата) е предал и 227 бр. назаконно притежавани муниции .

В горичка край селото са открити два леки автомобила и молдовски жител (38 г.) . Според прокуратурата името му е Виталий Ч. В региона са открити и конфискувани пет чувала, съдържащи общо 14 138,75 гр марихуана, прецизираха и от Министерство на вътрешните работи, и от прокуратурата.

Със случая се е заела Окръжната прокуратура във Варна . Образувано е досъдебно произвеждане. Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа и по-късно са им повдигнати обвинявания. Очаква се по-късно през днешния ден, 16 юли, да бъде импортирано в съда и искане за мярка за неотклонение.

От прокуратурата разкриха, че лабораторията е откриха в съдействие сред полицията, бранш Борба с проведената престъпност (БОП) и прокуратурата.

 Осъдиха земеделец, отгледал марихуана за близо 300 хиляди лева
Осъдиха земеделец, отгледал марихуана за близо 300 хиляди лева

Решил около селско-стопанска активност да събере и 48 кг коноп

При друга профилирана интервенция, провела се на територията на III районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Варна, са арестувани 110 гр марихуана . По време на тази акция против Г.З. (26 г.) от Варна е образцувано бързо полицейско произвеждане. Материалите по случая са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР