Арестуваха четирима души в Търговище за наркотици. Образувани са общо

...
Арестуваха четирима души в Търговище за наркотици. Образувани са общо
Коментари Харесай

Арестуваха двама за наркотици в Търговище

Арестуваха четирима души в Търговище за опиати. Образувани са общо 7 досъдебни производства . Операцията е осъществена под надзора на прокуратурата, оповестиха от държавното обвиняване.
На двама от арестуваните са наложени ограничения за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа.

На 30 и 31 май служителите на реда са обезвредили незаконна мрежа за наркоразпространение на територията на област Търговище. Двама от мъжете били засечени край град Попово, директно след покупка на наркотични субстанции.

Те пътували в лек автомобил, с русенска регистрация . Като видели служителите на реда се пробвали да избягат, само че аварирали. Били арестувани, колата им е претърсена. При обиска са открити общо 300 г суха тревиста листна маса , реагирала при полевия наркотест на марихуана .

При тестването се оказало, че водачът е управлявал колата след приложимост на опиати . Задържани са и двамата дилъри, от които са конфискувани 16,5 грама марихуана, електронна везна и парична сума . Установени са и още трима техни клиенти, от които са конфискувани общо към 17 грама марихуана.

По случая са формирани 7 досъдебни производства за разпространяване и държане на наркотични субстанции . При последвало претършуване в Русе на адрес на един от арестуваните, са открити голям брой дрехи от разнообразни непокътнати търговски марки , като по съответния случай е формирано досъдебно произвеждане по разказа на ОДМВР-Русе.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР