Арестуваха българин в Сан Хуан Ридж, Невада каунти, Калифрония за

...
Арестуваха българин в Сан Хуан Ридж, Невада каунти, Калифрония за
Коментари Харесай

Българи плащат по $20 000 месечно на сърби, черногорци и македонци да им работят в плантации в Калифорния

Арестуваха българин в Сан Хуан Ридж, Невада каунти, Калифрония за развъждане на марихуана за продажба, владеене на марихуана за продажба и нелегално владеене на амуниции. Според управляващите 48-годишният Мартин Радославов Атанасов е освободен под парична гаранция от $2,500. Разследващите настояват, че Атанасов е в страната без статут, а в документите му пишело, че е чиновник в казино, написа bg-voice.com.

Силите на реда считат, че Атанасов е обвързван с Лас Вегас и най-вероятно се е преместил в Калифорния от там.

Властите иззели 2,240 марихуанови растения, 45 кг. марихуанов цвят и още 180 кг. марихуана със стеблата.

Друг мъж, чиито имена не се загатват, е санкциониран от управляващите поради съмнения, че е обвързван с противозаконното развъждане на марихуана за продажба и разпространяване. Мястото, на което е задържан българинът е благосъстоятелност на различен човек от Bay Area. По информация на управляващите в Калифорния обектът, в който се е отглеждала марихуаната е бил под прицел от предна акция на полицията. Тепърва ще се проверява противозаконната активност на мястото обвързвана с развъждането на канбис.

По хълмовете край Сан Франциско има плантации, държани от българи, които са ги разделили сред свои родственици и отглеждат в тях марихуана. В тези плантации работят и сърби, черногорци и македонци, които постоянно печелят по 5-6 хиляди $ на месец. Освен легалната работа обаче постоянно се случва българите да предложат на служащите си и противозаконни действия за четири пъти по-високо възнаграждение, споделя наш източник, който живее в Съединени американски щати от 15 години и е осведомен със обстановката в незаконния свят.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР