Арестуваха 35 човека в Ямбол, сред тях и издирвани лица.

...
Арестуваха 35 човека в Ямбол, сред тях и издирвани лица.
Коментари Харесай

Арестуваха 35 човека в Ямбол, сред тях и издирвани лица

Арестуваха 35 индивида в Ямбол, измежду тях и търсени лица. Това стана при мащабна акция на полицията и жандармерията. Проверени са 820 лица, измежду които 31 от престъпния контингент, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Разкрити са 28 закононарушения и са формирани седем досъдебни производства за разнообразни закононарушения. Разследват се случаи на нарушение на политическите права на жителите, авторското право, владеене на опиати и трафик на мигранти.

Проверени са и 618 моторни транспортни средства. Образувани са четири бързи производства за шофиране след приложимост на алкохол или опиати, и без удостоверение за ръководство. Съставени са 59 акта за административни нарушавания и са  наложени 153 санкции по фиш.

Акцията е осъществена взаимно със чиновници на Националната организация за приходите, Регионалната дирекция по горите и Комисията за отбрана на потребителите. Съставени са актове за неотчитане на обороти и за нарушавания по Закона за горите, съобщи вести.бг.

Направени са инспекции в 10 пункта за изкупуване на метали, 19 заложни къщи, 60 автоморги, автосервизи и депа, 27 питейни и увеселителни заведения, 39 търговски обекта. 

Преди малко повече от две седмици в Ямбол още веднъж беше извършена сходна профилирана акция. Тогава в ромския квартал „ Райна Княгиня “ в града бяха арестувани четирима, оповестени за търсене.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР