Арестуваха 16 души при специализирана полицейска операция в Гоце Делчев

...
Арестуваха 16 души при специализирана полицейска операция в Гоце Делчев
Коментари Харесай

16 арестувани в Гоце Делчев по обвинение в дилърство, лихварство и незаконна търговия

Арестуваха 16 души при профилирана полицейска интервенция в Гоце Делчев и село Абланица . " Това са лица, които се занимават с наркоразпространение, лихварство и търговия с акцизни артикули ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, представен от " 24 часа ".

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи през днешния ден е в Гоце Делчев дружно с основния прокурор Иван Гешев.
 Спецакция в град Гоце Делчев и в село Абланица
Спецакция в град Гоце Делчев и в село Абланица

Очакват да дойдат Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов

" Важна е предварителната защита, тъй като не постоянно повече служители на реда в едно обитаемо място могат да предотвратят закононарушенията . Не може да ме убеди някой, че в едно малко обитаемо място чиновниците и кметът не знаят кой с какво се занимава ", сподели Иванов.

Полицията и прокуратурата би трябвало да изградят доверие измежду популацията . Когато на локално равнище не се получат резултати, се намесваме ние, добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Главният прокурор Иван Гешев, Ивайло Иванов и представителят на основния прокурор Сийка Милева разговаряха с кмета на Гоце Делчев Владимир Москов.

Пред медиите основният прокурор Иван Гешев сподели, че визитите им в разнообразни места в провинцията били като предварителна защита.

" Ние можем да противодействаме на битовата престъпност. С визитите си по градове да дадем знак на извършващите закононарушения, че това не е здравословно. Не всички ще се съобразят, само че когато знаят, че на идващия ден ще дойдат основният прокурор с основния секретар, ще се изсипе цялата страна, ще се замислят ", сподели Гешев.

Според него е значимо да се разкриват закононарушенията, само че по-важно е да се понижава престъпността , тъй като вредите за хората надали могат да бъдат възобновени след осъществяване на тежко закононарушение , призна основният прокурор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР