Арестуваха 12 души в градовете Девня и Суворово, двама от

...
Арестуваха 12 души в градовете Девня и Суворово, двама от
Коментари Харесай

Арестуваха 12 души при поредна акция на полицията

Арестуваха 12 души в градовете Девня и Суворово , двама от които са оповестени за общодържавно търсене , оповестиха от прокуратурата. Образувани са две досъдебни производства - едно за владеене на наркотични субстанции и едно за ръководство на автомобил след приложимост на опиати.

Главният прокурор Иван Гешев посети двата града по отношение на интервенция по противопоставяне на битовата престъпност. По-рано се срещна с магистрати и правосъдни чиновници от гр. Варна .

За момента са тествани 378 лица и 240 автомобила. Пълните резултати от дейностите на органите на полицията и прокуратурата ще бъдат систематизирани след приключването на интервенцията.

По-рано Иван Гешев посети Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура - Варна, както и следствието, с цел да беседва персонално с магистратите и правосъдните чиновници.

" Посещението в гр. Варна е част от обиколката на основния прокурор Иван Гешев в петте апелативни региона, с оглед осъществяване на целите на Република България за ограничение на стандартната престъпност, засягаща всички български жители ", пишат от държавното обвиняване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР