Арестите на нелегални имигранти с цел депортирането им започнаха в

...
Арестите на нелегални имигранти с цел депортирането им започнаха в
Коментари Харесай

Fox: Започнаха арести на имигранти за депортирането им

Арестите на незаконни имигранти за депортирането им започнаха в някои американски градове. Това заяви в неделя Fox News, цитирайки източник в американската администрация.

Според него арестите стартират в Ню Йорк и няколко други градове през нощта от събота до неделя. Ръководителят на Федералната работа за имиграция и митнически надзор (SITC) Матю Албенс от своя страна акцентира, че не смята думата " нападения ", употребена в медиите, за използвана към настоящите интервенции.
 В Съединени американски щати заловиха имигранти
В Съединени американски щати заловиха имигранти

Групата е хваната в Тихуана

" Ние подхващаме целеви ограничения за наложително осъществяване против избрани хора, които към този момент са прекарали деня в съда по каузи за имиграция и на които е подредено да изоставен страната в правосъдна заповед ", ​​каза той по малкия екран. " В момента нямаме различен избор, с изключение на да отидем и да използван тези законно издадени заповеди на миграционния арбитър ", акцентира Матю Албенс.

На собствен ред президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп означи в неделя на страницата си в Twitter, че огромен брой нарушители са в центровете за задържане на имигранти на границата с Съединени американски щати. " Съжалявам, не мога да ги пусна в нашата страна ", акцентира американският водач. По-рано беше обявено, че в началния стадий чиновниците на СИТК възнамеряват да задържат минимум 2 хиляди души в 10 най-големи града на страната.

.....Sorry, can’t let them into our Country. If too crowded, tell them not to come to USA, and tell the Dems to fix the Loopholes - Problem Solved!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 14 юли 2019 година
В края на юни Тръмп предизвести, че американските полицейски чиновници скоро ще стартират да депортират милиони незаконни имигранти. Няколко дни по-късно той разгласи, че набезите са отсрочени, тъй като ръководещата републиканска партия се надява да подписа компромисно съглашение с демократите, предопределено да помогне за решаването на казуса с незаконната имиграция и да затегне контрола на границата.
 Долната камара на Конгреса утвърди $4,5 милиарда за имигрантите на границата с Мексико
Долната камара на Конгреса утвърди $4,5 милиарда за имигрантите на границата с Мексико

Финансовият пакет беше утвърден от 230 конгресмени против 195

При настоящия началник на Белия дом битката против незаконните имигранти доста се ускори. По време на акцията за президентските избори през 2016 година Тръмп даде обещание на своите поддръжници да следва по-строга имиграционна политика, както и да засилят граничния надзор. Той е уверен, че незаконните имигранти, които са към 11 милиона от тях в Съединени американски щати, са нарушители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР