Арести след разследване на педофилиБългаринът бил администратор на сайт с

...
Арести след разследване на педофилиБългаринът бил администратор на сайт с
Коментари Харесай

Нашенец в мрежа за детско порно в САЩ

Арести след следствие на педофили
Българинът бил админ на уебсайт с 4,5 млн. гнусни фотоси и спечелил $434 000

Чака го присъда до 50 година затвор

Българинът Пламен Велинов (48 г.) е бил админ на уебсайт с детско порно. Той е задържан в София след 6-месечно интернационално следствие, при което са арестувани още петима американци, оповестиха през днешния ден зам.-главният прокурор Борислав Сарафов, началник на Националната следствена работа.

В уеб страницата на педофилите, поддържан от нашенеца, имало над 4,5 млн. фотоси и клипове с деца на възраст сред 6 и 10 години. Бандата работила в щата Калифорния, а босът є Антъни Лий Кендъл бил арестуван във Вашингтон. Потребителите на уеб страницата били в 110 страни по света, като за най-извратените имало специфични варианти, достъпът до които коствал по 80 $ месечно.

Престъпната група спечелила над 9,4 млн. $, а компютърният експерт Велинов получил Щатски долар 434 000. Предстои до 60 дни да стартира дело за екстрадицията му в Съединени американски щати, където той може да получи присъда до 50 година затвор.

Мръсните фотоси и клипове са снимани с деца от небогати фамилии в Украйна и Молдова, като до момента няма данни да е имало и българчета. Сеансите ставали против възнаграждение на родителите. Някои от педофилите можели против по-високи цени да си поръчват малчуганите на клиповете да са облечени с полицейски униформи, с еротични чорапогащници и т. н.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР