Арестантът, който удари с метла охраняващия го полицай в Бургас

...
Арестантът, който удари с метла охраняващия го полицай в Бургас
Коментари Харесай

Заловиха избягалия арестант от Бургас

Арестантът, който удари с метла охраняващия го служител на реда в Бургас и избяга, през днешния ден беше хванат на автогарата в Карнобат. Той е провел бягството, до момента в който полагал публично потребен труд.

28-годишният Атанас Бундев от котелското село Градец бил наказан за безчинство на 14 дни арест и изтърпявал наказването си в Пето районно в Бургас. Полагал там и публично потребен труд.
Младен Маринов - министър на вътрешните работи: В момента, в който е поискал да постави подобен труд и е изведен пред районното, е нападнал служителя на реда и е избягал.
Малко преди 17 часа през вчерашния ден мъжът трябвало да измете терена към районното. Издебнал, когато охраняващият го служител на реда бил с тил и го блъснал с дръжката на метлата, след което избягал и се скрил в Морската градина. Веднага е разгласен за общодържавно търсене.
Цветелина Рандева - представител на ОД на МВР-Бургас: Организирани са навреме издирвателни действия от страна на полицейските чиновници, както от страна на 5-то Районно полицейско ръководство, по този начин и от останалите градски полицейски ръководства, към които са се присъединили и патрули от бургаската жандармерия.
Днес по обяд Атанас Бундев беше арестуван край автогарата в Карнобат и по-късно доведен още веднъж в ареста в Бургас. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване за нахлуване на длъжностно лице.
 Арестант избяга, до момента в който чистел региона към пето РПУ в Бургас Арестант избяга, до момента в който чистел региона към пето РПУ в Бургас
28-годишният мъжът бил арестуван за 14 денонощия и изведен от ареста да чисти. Той блъснал охраняващия го служител на реда с дръжката на метлата и избягал. След...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР