Ареста на Хайнрих XIIIВчера германските власти съобщиха, че са осуетили

...
Ареста на Хайнрих XIIIВчера германските власти съобщиха, че са осуетили
Коментари Харесай

Осуетеният преврат в Германия: Кой е Хайнрих XIII и има ли руска връзка?

Ареста на Хайнрих XIII
Вчера немските управляващи оповестиха, че са осуетили подготовката за държавен в страната. Целта на готвените дейности била катурване на държавния ред в страната. Предполага се, че Хайнрих XIII трябвало да вземе властта.
Но кой е Хайнрих XIII?
Хайнрих XIII Ройс е един от последните потомци на династия, която в миналото е управлявала обширни територии в Източна Германия.

Според управляващите 71-годишният мъж е един от 25-те членове и поддръжници на крайнодясна група, планираща хипотетичния прелом, които бяха задържани рано в сряда при обиски в цялата страна, написа „ Ройтерс “.

Строителният бизнесмен от години обществено застъпва теорията, че животът по света е бил по-добър при монархията.

Той произлиза от рода Ройс, който в продължение на епохи ръководи елементи от днешната провинция Тюрингия до революцията в Германия през 1918 година, довела до основаването на Ваймарската република, споделя организацията.

В речта си пред Световния уеб конгрес през 2019 година, той съобщи, че в княжество Ройс хората водели „ благополучен живот “, тъй като данъчната ставка е единствено 10%, а структурите са „ елементарни и транспарантни “.

„ Ако нещата не се получаваха добре, хората просто отиваха при принца “, споделя Хайнрих. „ Към кого би трябвало да се обърнете през днешния ден? Към вашия парламентарист, на локално, федерално равнище или на равнище Европейски Съюз? Късмет! “.

В речта си, изпъстрена с антисемитски заприказва, той съобщи, че Германия е била васално държавно ръководство след Втората международна война. Говори още и „ възобновяване на суверенитет “.

Той съобщи, че монархиите по света, в това число тази във Франция, са били свалени заради намесата на непознати сили. По думите му тези сили са желали да основат корпоративни структури в търсене на облага. В резултат на това народът е потърпевш, споделя той.

В сряда немските прокурори оповестиха, че Хайнрих се е свързал с представители на Русия. Групата, която желала да извърши прелом в Германия, разглеждала съветските лица като централен контакт за определяне на новия си ред.

Немските управляващи обаче споделят, че все още няма доказателства, че представителите на Русия са реагирали позитивно на настояването. От Кремъл пък обявиха, че не може да се приказва за съветско присъединяване в преврата, отбелязва „ Ройтерс “.

Хайнрих беше задържан в дома си във Франкфурт. Беше изведен от вкъщи си с белезници от служители на реда.

Според вестник Ostthueringer полицията е претърсила и ловната му хижа в Тюрингия, където е обвинен в депозиране на оръжия. Тази провинция в Източна Германия е известна с дългогодишната мощ на крайната десница там.

Федералната прокуратура отхвърли да разяснява, като съобщи единствено, че в този регион е имало обиск.

Тя също по този начин отхвърли да разяснява по какъв начин, в случай че въобще, Хайнрих е бил забъркан в крайнодясното придвижване „ Reichsbürger “ („ Граждани на райха “), което отхвърля съществуването на актуалната немска страна.

Династията Ройс кръщава всички свои деца от мъжки пол Хайнрих или Хенрих след края на XII в. в чест на Хенрих IV, император на Свещената римска империя, който им завещава именията Вайда и Гера, в този момент градове в провинция Тюринген.

Въпреки че публично в Германия към този момент няма принцове и принцеси, някои потомци като Хайнрих не престават да употребяват купата. Той е нарекъл своята компания за недвижими парцели и финансови услуги, основана във Франкфурт, „ Буеро Принц Ройс “.

Според локални медии обаче родът Ройс, ръководен понастоящем от Хайнрих XIV, който живее в Австрия, към този момент се е дистанцирал от Хайнрих XIII, наричайки го комплициран човек, разпространяващ теории на конспирацията.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР