Арест за създателя на помпичките за таксита! Разследването на Господари

...
Арест за създателя на помпичките за таксита! Разследването на Господари
Коментари Харесай

Арест за създателя на "помпичките" за таксита

Арест за основателя на „ помпичките ” за таксита! Разследването на " Господари на ефира " докара до задържането на мъжа, който създава и продава устройствата, които подвигат в пъти сметките за таксиметров транспорт. 

Как се стигна дотук?

Налагането на европейски стандарти и зачестилите инспекции не оставиха в предишното казуса с така наречен помпи в таксиметровите коли. Оказва се, че практиката на някои таксиметрови водачи да мамят клиентите продължава. Можем ли да познаем, че апаратът е манипулиран?

В реалност е доста мъчно освен за пасажерите, само че и за инспекторите от автомобилната администрация да схванат, че помпат апарата. Старши контрольор Васил Палавров от ДАИ изясни, че инспекторите постоянно са крачка обратно, тъй като става въпрос за технологии, които непрекъснато се усъвършенстват.  

Той показва устройство, което задейства различен механизъм, който пък въздейства на апарата. Става въпрос за просто едно дистанционно управление, което наподобява на ключодържател за кола. По тази причина, и клиентът, и който и да е - даже и експерт, ще си намерения, че това е ключодържател за кола. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР