Арест. Сега: Гешев: Арестът на Васил Божков е официално потвърден

...
Арест. Сега: Гешев: Арестът на Васил Божков е официално потвърден
Коментари Харесай

Гешев: Арестът на Васил Божков е официално потвърден; Руският посланик: Някой не иска в България да има Балкански поток

Арест.

" Сега ":

Гешев: Арестът на Васил Божков е публично доказан

Арестът на търсения хазартен необут Васил Божков дружно с още две лица е публично доказан, заяви основният прокурор Иван Гешев пред публицисти във Варна, предават " Дарик нюз " и Нова тв. " Има публично удостоверение от Обединени арабски емирства за ареста на Васил Божков и други две упрекнати лица ", уточни Гешев. По-късно бе конкретизирано, че арестуваните с Божков лица са Георги Попов - мажоритарният притежател на ФК " Левски ", и Александър Тумпаров, член на надзорния съвет на клуба.

По думите на основния прокурор следва изпращане на документи за екстрадиция по процедура, която е употребена и в други такива случаи. " Правили сме го до момента и за Цветан Василев, и за Арабаджиеви, и за Баневи, и за Димитър Желязков. Действаме по същия метод и виждате резултатите ", разяснява Иван Гешев.

Позиция.

" 24 часа ":

Руският дипломат: Някой не желае в България да има " Балкански поток "

" Някой не желае на територията на България да се появи " Балкански поток " Има такива сили както в България, по този начин и зад граница. И това, което се случва в този момент колкото и да е необичайно, се случва през последните 3 месеца, след 21 октомври ". Това разяснява съветският дипломат Анатолий Макаров пред " 120 минути " по Би Ти Ви, откакто двама съветски дипломати бяха оповестени за личност нон грата у нас след шпионски скандал през януари.

Външно министерство привика посланика на Русия, откакто основният прокурор Иван Гешев осведоми Екатерина Захариева за двама съветски шпиони у нас в края на предишния месец.

" Руско-българските връзки съществуваха по един метод до 21 октомври и по различен след 21 октомври. До 21 октомври предходната година връзките ни се развиваха доста сполучливо. (...) На 21 октомври беше открит публично 11-километров водопровод, който свърза турската газопреносна система с българската - в село Горска поляна.

Перник.

" Монитор ":

Удължават с още месец бедственото състояние в Перник

Бедственото състояние в Перник се удължава с нови 30 дни, считано от неделя. Решението е на регионалния спешен щаб, заяви Нова ТВ.

Градът е на воден режим от 18 ноември.

В събота стартира построяването на водопровода, по който Перник ще получава вода от язовир " Белмекен ". Връзката е при Мало Бучино и би трябвало да бъде приключена за към 40 дни. Когато новият тръбопровод е подготвен, миньорският град ще спре да употребява водата от " Студена ". Язовирът ще бъде измит и ще се изчака да се изпълни още веднъж.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР