Арест, извършен по делото на Кристъл Роджърс, 8 години след изчезването на майка от Кентъки

...
Приятелят на Кристъл Роджърс, майка от Кентъки, която изчезна през
Коментари Харесай

Приятелят на Кристъл Роджърс, майка от Кентъки, която изчезна през 2015 г., е арестуван във връзка с нейното изчезване, се казва в изявление на офиса на ФБР в Луисвил в сряда.

Агенти на ФБР и щатската полиция в Кентъки арестуваха Брукс Хоук „по обвинения, произтичащи“ от разследването на Роджърс, според изявлението, споделено в X, известен преди като Twitter.

Изявлението не дава подробности за естеството на обвиненията срещу Houck и обвинителният акт остава запечатан, като повече подробности ще бъдат разкрити по време на очакваното изправяне на Houck в началото на октомври.

Роджърс, майка на пет деца, е видяна или чута за последно на 3 юли 2015 г., според плакат на ФБР за изчезнал човек. Майка й съобщава, че Роджърс е изчезнала два дни по-късно, а колата й – червен Chevrolet Impala – е намерена изоставена със спукана гума в Бардстаун, на около 40 мили югоизточно от Луисвил. Ключовете, телефонът и чантата й бяха вътре.

Хоук и Роджърс „имаха напрегнати отношения понякога“, каза Хоук пред HLN през 2015 г., добавяйки, че е сътрудничил на разследването.

Семейната ферма на Houck е сред местата, претърсени по време на разследването, казаха тогава родителите на Роджърс, но Houck не пуска семейството в имота, казаха те.

Дейвид Уилямс от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР