Арендби изпълнителката с ново парче след 5 месеца мълчаниеФеновете на

...
Арендби изпълнителката с ново парче след 5 месеца мълчаниеФеновете на
Коментари Харесай

Кали обвини Гери-Никол, че я копира

Арендби изпълнителката с ново парче след 5 месеца безмълвие


Феновете на варненката побързаха да я защитят

 Кали също снимала „ Устни ” на покрива на постройка. Кали също снимала „ Устни ” на покрива на постройка.
След дълго креативно безмълвие Гери-Никол разгласи, че напълно скоро ще пусне нова ария. Следващият й план носи името “ Устни ” и съдейки по фотографията, с която Гери го промотира, още веднъж ще залага на абсурда.

Кадърът е сниман на покрива на постройка, а мъж, който е с тил към камерата, е вдигнал  Гери-Никол във въздуха.

Феновете незабавно я затрупаха с мнения, че нямат самообладание да чуят и видят новото музикално предложение на Гери. Колежката й от “лекия род ” Кали обаче не посрещна толкоз задушевно новият план и акцентира, че тийнсензацията е изкопирала нейна ария. “Имам ария със същото заглавие. И съм я снимала на покрив на хотел! ”, написа фолк певицата и го украси с плачещи от смях емотиконки. След това добави, че пожелава триумф на парчето, “в което не се съмнява ”.

Последователите на Гери побързаха да я защитят и да подчертаят, че и Кали не е разкрила топлата вода. “Вие всички се копирате една друга, умерено ”, “Едва ли тъкмо от теб е видяла. Добре, че беше да коментираш, че да се сетя за теб. Изчакай да излезне песента и виж по какъв начин се прави шлагер ”, “Ти открадна една камара мелодии от сърби, албанци и турци и пя по тях на български, а се хващаш, че Гери-Никол има ария със същото име ”, гласяха мненията под фотографията на варненката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР