Арена Армеец ще приеме квалификациите за европейското първенство Силвано Пранди:

...
Арена Армеец ще приеме квалификациите за европейското първенство Силвано Пранди:
Коментари Харесай

Селекционерът на България става ясен в края на март

" Арена Армеец ще одобри квалификациите за европейското състезание
 Силвано Пранди: България би трябвало да отвори нова глава в развиването си
Наследникът на Силвано Пранди отпред на националния ни отбор при мъжете ще стане явен в края на март. Той ще бъде определен от треньорската комисия, коятп ще проработи след провеждането на изборното заседание. Както е известно, такова ще има на 13 март в София. Целта е новите членове на Управителния съвет, които ще влязат в управлението на федерацията, да дадат своите оферти за хората, които ще попаднат във въпросната комисия. Това значи, че идващият селекционер ще има към месец, с цел да построи програмата, по която ще се готвят " лъвовете " за Лигата на нациите, както и за европейските квалификации, в които ще участваме през лятото.
 Любо Ганев: Изборът на нов селекционер не е конкурс за хубост (видео)
Изпълняващият длъжността на краткотраен президент на централата - Любо Ганев, съобщи пред " Тема Спорт ", че няма потребност да се бърза с избора на правоприемник на Пранди. " Все още не сме получили отчета на Силвано. Там той ще уточни къде вижда поле за развиване и какво съгласно него е хубаво да направи новият треньор. Ние може да създадем някакви сондажи за идващ селекционер, само че е редно треньорската комисия да реши претендентите и хората, които могат да се оправят със дилемите. А те не са по никакъв начин малко - оставане в Лигата на нациите, както и класиране на европейското състезание следващата година. Всеки мач ще е от голяма важност за Олимпиадата в Париж и нямаме право да позволяваме неверни стъпки против по-слабите тимове ", разяснява Ганев.
 Николай Желязков пред Sportal TV: С наслаждение бих водил националния тим на България (видео)
Той добави, че България може да вземе домакинство на втората европейска подготовка при юношите, където ментор е Мартин Стоев. " Има такава алтернатива. Отново ще бъде натоварено лято. Мъжете и дамите имат доста семейства от Лигата на нациите и Златната европейска лига, както и Чалъндж шампионата. Освен това ще бъде да играем европейската подготовка при мъжете в София. Тя ще се организира от 15 август до 6 септември и ще бъде на разменени гостувания. Това значи, че логистично столицата ни е най-хубав вид, нищо че е лято. Ще бъде по-удобно за пътуванията, тъй че " Арена Армеец " може да одобри тези домашен срещи ", сподели още Ганев.
 България на квалификации за Евроволей 2021 през лятото
Хари ЛАТИФЯН, в. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР