Арда посреща Локомотив Пловдив във важен двубой в битката за

...
Арда посреща Локомотив Пловдив във важен двубой в битката за
Коментари Харесай

Арда и Локомотив Пловдив продължават успорваната битка за седмото място

Арда посреща Локомотив Пловдив във значим дуел в борбата за седмото място в плейофната фаза на efbet Лига. Двубоят на „ Арена Арда “ ще започва в 17:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. На уеб страницата Gong.bg ще може да наблюдавате всичко най-интересно от срещата в Кърджали.

В предходния мач от шампионата Арда стигна до тъждество 2:2 като посетител на Берое в Стара Загора. Треньорът на кърджалиици Стамен Белчев няма да може да употребява за днешния мач Светослав Ковачев, който е осъден, само че положителната вест е, че Алекс Петков е на линия, макар че бе сменен наложително против заралии. Наставникът на отбора показа, че седмото място не е задачата на тима. Арда е в серия от пет следващи мача без победа.

Локомотив Пловдив стигна до две точки в първите си три мача, откогато Александър Томаш пое отбора. От своя страна младият експерт съобщи, че тимът не е подготвен за присъединяване в Европа.

След загубата от ЦСКА 1948 в предишния кръг клубът подаде тъжба против съдийството.

В момента управлението на „ черно-белите “ води диалози с Кристиан Гомис и Парвиз Умарбаев за удължение на договорите им.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР