Арда победи Царско село с 2:0 в може би последния

...
Арда победи Царско село с 2:0 в може би последния
Коментари Харесай

Арда победи Царско село и вече е на трето място

Арда победи Царско село с 2:0 в може би последния футболен мач в България за ужасната 2020 година. Кърджалии затвърдиха прелестната си форма и се изкачиха на трето място във краткотрайното класиране. Софийският тим от ден на ден се отдалечи от мощните мачове, с които стартира годината.
 Арда - Царско село, онлайн онлайн
Арда - Царско село 2:0, голове на Румен Руменов и Светослав Ковачев

Кърджалии се целят в тройката

Мачът стартира с доста високо движение и още във втората минута домакините можеха да отбележат гол след хубава обстановка за Спас Делев. Гостите също пробваха по някоя офанзива, само че явно бяха подложени под напън.

Постепенно обстановките пред Джони Пласид ставаха все по-опасни. На два пъти хаитянският национал показваше класата си. Особено красиво беше спасяването му на удар на Спас Делев, когато трябваше да се разтегне по цялата си дължина.

В 33-ата минута " царската цитадела " падна. Спас Делев подаде на Лъчезар Котев. Вторият сви топката към останалия самичък Румен Руменов, който стреля по земя в десния ъгъл за 1:0.

Попадението окрили още повече домакините, които продължиха да напират като ужилени. В 40-ата минута Светослав Ковачев извърши великолепно директен свободен удар отдясно на офанзивата. Той завъртя топката с левия крайник и тя падна във вратата тъкмо под далечната сглобка на вратата за 2:0.

През второто полувреме високото движение се резервира. И гостите се включиха с офанзиви, само че преимуществото продължи да е на страната на Арда.

Джони Пласид продължи да прави чудеса на вратата. Кърджалийските футболисти продължиха с бързата си и разнообразна игра, само че се надпреварваха да пропущат.

Имаше и някои искри, които бяха загасени от Димо Димов с жълти картони. Арбитърът не видя и една чиста дузпа. когато Луис Педро фаулира Руменов в наказателното поле. За премия и двамата получиха по един картон.

На Царско село се отрази отрицателно отсъствието на осъдените Бандаловски и Даскалов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР