Арда (Кърджали) ще предложи нов договор на Николай Киров, пише

...
Арда (Кърджали) ще предложи нов договор на Николай Киров, пише
Коментари Харесай

Арда предлага нов договор на Николай Киров

Арда (Кърджали) ще предложи нов контракт на Николай Киров, написа " Тема Спорт ". Ръководството на клуба е извънредно предостатъчно от работата на експерта. Кърджалийци зимуват на 4-о място и са на цели 8 точки от седмия Черно море. Настоящият договор на някогашния ментор на Ботев (Пловдив) е до края на сезона. Той пое Арда напролет на предходната година след освобождението на Стамен Белчев. Киров не се тормози от това да работи основно с български играчи и последователно построи печеливш жанр, който качи отбора му на четвъртата позиция.

Очаква се Белия да удължи контракта си за още един сезон - до лятото на 2022 година. Той към този момент е имал първични диалози с управлението на клуба. Наскоро Киров съобщи, че към момента е рано да разяснява тази тематика, защото през пролетта него и отбора му ги чакат съществени борби.

По време на церемонията за Футболист на 2020 година треньорът на " сините " сграбчи наградата за №1 ментор в Първа лига. Киров е удовлетворен от изискванията в Кърджали и най-много от близостта до Пловдив. Иначе името му бе забъркано към избора на нов селекционер на националния тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР