Арда и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от 19-ия кръг

...
Арда и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от 19-ия кръг
Коментари Харесай

"Арда" и ЦСКА се занулиха в скучен мач с едва два точни удара

" Арда " и ЦСКА приключиха 0:0 в мач от 19-ия кръг на Първа лига, единствено три дни след успеха на " алените " с 1:0 в срещата сред двата отбора от 1/8-финалите за Купата на България.

В дуела в Пловдив липсваха головите положения, а за 90 минути имаше единствено два точни удара, като и двата бяха на сметката на " Арда ".

ЦСКА не позволи гол в шести следващ дуел и към този момент е в серия от 704 минути, в които резервира мрежата си суха.

Въпреки това " алените " позволиха нова неточност стъпва и са едвам четвърти в класирането с 36 точки, на 11 от водача " Лудогорец ", на три от " Левски " и на една зад " Локомотив " Пловдив. " Арда " е на седмо място с 27 точки.

ЦСКА бе без голмайстора си Али Соу, който изтърпява назание за аления си картон в предходния дуел, а Тиаго не игра поради травма.

Най-чистото състояние за гостите бе в 32-ата минута, когато Вив Соломон Отабор уцели страничния града на вратата, защитавана от Иван Караджов. В останалите моменти алените не впечатлиха с нищо в офанзива.

В края на мача " Арда " насочи два точни удара. Първо Румян Ховсепян стреля от отдалеченост, само че Бусато избави. В 88-ата минута Спас Делев опита от директен свободен удар, само че вратарят на " алените " мазета топката в корнер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР