Арда и ЦСКА 1948 завършиха при резултат 0:0 своя двубой

...
Арда и ЦСКА 1948 завършиха при резултат 0:0 своя двубой
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Арда не се победиха в скучноват мач

Арда и ЦСКА 1948 приключиха при резултат 0:0 своя дуел от 29 кръг на Лига. Срещата не предложи забавни обстановки, само че пък и двата отбора приключиха срещата с понижени сформира. Наложи се и намесата на VAR при един от алените картони.

Първото полувреме не предложи съвсем нищо забавно, Младият вратар на гостите се наложи да се намесва два пъти, само че обстановките не бяха комплицирани за него. Коконов опита удар от далечна отдалеченост, а в края на полувремето още веднъж той стреля от придвижване.

След почивката обстановката не се промени доста. В 52-ата минута гредата избави домакините. Центриране в наказателното поле откри връхлитащия на скорост Дамянов, който стреля с глава, само че топката се отби в напречната греда.

Малко по-късно се наложи намесата на VAR. Иван Коконов влезе доста остро в краката на Ангел Лясков. След интервенция на VAR Станислав Тодоров прегледа обстановката и сподели пряк червен картон на халфа на Арда.

Двубоят продължи без забавни положения пред вратите, а за сметка на това в края бе изпъден състезател и на отбора на Тодор Киселичков. Александър Александров към този момент имаше жълт картон, само че фаулира Спас Делев и бе пратен по-рано под душовете.

До края гол не падна и срещата завърши при резултат 0:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР