Арда 0 : 0 Ботев (Пд) 46′ Източник: 45′ 45+2′

...
Арда 0 : 0 Ботев (Пд) 46′ Източник: 45′ 45+2′
Коментари Харесай

Арда - Ботев 0:0, без голове до почивката


Арда

0: 0

Ботев (Пд)
 46′  Снимка 564082
Източник:
45′

45+2′
ПОЧИВКА!
44′
Първата част приключи с опит за технично осъществяване от Иван Тилев. Бившият футболист на Септември (София) настройки топката на десния си крайник и шутира към левия ъгъл на Ханкич. Техничарят получи аплаузите на публиката, само че не и задоволство от маркиран гол, да вземем за пример.
 Снимка 564081
Източник:
41′
Първият прецизен изстрел в мача беше регистриран с настъпването на 41-ата минута. Дилан Мертенс насочи мощен шут от междинна отдалеченост, който затрудни Василев, само че въпреки всичко той поправи грешката си още преди Брахими даже да се бе пробвал за добавка.
36′
Удар от междинна отдалеченост, с левия крайник, на Реда Рабей, който профуча малко над горната греда на Василев. Все още няма прецизен удар към една от двете порти.
 Снимка 564080
Източник:
27′
БРАХИМИ! Новото попълнение на " канарите " Мохамед Брахими можеше да впечатли гостуващата агитка с дебютно попадение в 27-ата минута. Дошлият от Пирин футболист остана самичък против Василев и чукна топката около някогашния юношески национал. Докосването му се оказа прекомерно мощно и по този начин легионерът затвори възможния си ъгъл за пукотевица.
21′
Мохамед Брахими получава първия жълт картон в мача.
19′
ПРЕТЕНЦИИ ЗА ДУЗПА ! Домакините имаха неоснователни искания за дузпа в 19-ата минута, когато Виктор Генев легна на шпагат и мазета с тяло шут по земя на Тонислав Йорданов. Футболистите на Арда погледнаха с очакване към съдията Димо Димов, само че повторенията демонстрираха, че кълбото мъчително среща ребрата на опитния бранител.
17′
РАБЕЙ! Гостите от Пловдив дебнеха за пробойни в защитата на " сините ", като преференциален късмет за акция се откри пред Емануел Току в 17-ата минута. Африканецът подсигури отличен кулоар за добър завършващ удар на Реда Рабей. Халфът обаче разочарова с топка високо в навън.
 Снимка 564079
Източник:
9′
Тодор Неделев изостри офанзива на Ботев в 9-ата минута, след която Дилан Мертенс насочи паралелно на голлинията подаване. Бързата топка не бе засечена от изненадващо озовалия се в зоната за възможен гол Виктор Генев.
3′
Арда към момента се сещаше за кошмара от семейството на Лудогорец и започва много страхливо против Ботев. Пловдивчани заходиха рисково на няколко пъти към вратата на Василев, само че Конате и Неделев не направиха нищо значително.
1′

1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!
 Снимка 564078
Източник:
Състав 1. Християн Василев 13. Хидайет Ханкич 4. Милен Стоев 3. Па Конате 9. Тонислав Йорданов 4. Виктор Генев 17. Иван Коконов - капитан 6. Дилан Мартенс 19. Румен Руменов 8. Тодор Неделев - капитан 24. Алекс Петков 9. Мохамед Брахими 25. Давид Кики 10. Емануел Току 33. Иван Тилев 15. Джеймс Етоо 70. Христо Иванов 22. Реда Рабеѝ 77. Илия Юруков 24. Роберто Пунчец 81. Атанас Зехиров 25. Станислав Работов Треньор Стамен Белчев Азрудин Валентич Резерви 23. Месут Юсуф 84. Християн Славков 5. Петко Ганев 11. Антоан Бароан 10. Светослав Ковачев 17. Николай Минков 11. Александър Георгиев 20. Лъчезар Балтанов 27. Мaртин Костадинов 23. Димитър Тонев 29. Георги Атанасов 27. Атанас Чернев 80. Лъчезар Котев 28. Филип Филипов
Отборите на Арда и Ботев (Пловдив) се изправят един против различен през днешния ден от 17:30 часа на стадиона в Кърджали в първия дуел от 20-ия кръг на efbet Лига. Това ще е и формалният старт на пролетния полусезон, въпреки и към този момент да се изиграха два отсрочени от есента дуела.

Арда върви на деветата позиция във краткотрайното класиране с актив от 22 точки, до момента в който пловдивчани са четвърти с 32 и се целят нависоко.
 Чандъров за чужденците: Никой не ни е питал, очевидно Домусчиев управлява БФС
Чандъров за чужденците: Никой не ни е питал, очевидно Домусчиев управлява БФС

" Това решение си е взето от вътрешната страна "

Треньорът на Ботев Азрудин Валентич няма да разчита на титулярния пазач Георги Аргилашки, който е болен. Така под рамката ще застане Хидайет Ханкич, който до момента беше пазил единствено за купата и ще дебютира в шампионата. Извън сметките на босненския експерт е и централния защитник Самуел Супрайен, който изтърпява наказване. Вместо него на терена ще се появи Роберто Пунчец, който бе притеглен през седмицата. Добрата вест, че звездата на Ботев Тодор Неделев е изцяло възобновен от контузия и е на линия.



Наставникът на Арда Стамен Белчев няма проблеми с осъдени и контузени и пуска най-хубавото на терена. Според него дуелът против Ботев е съвършен за футболистите му да покажат същинските си благоприятни условия. Белчев съжалява само, че се бави жълтата карта на новото попълнение Ласана Ндиайе, само че се надява документът да дойде и играчът да е на линия за гостуването на Пирин в Благоевград.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР