Architectural Digest представя шестте най-дръзки басейна в света. Тези смели

...
Architectural Digest представя шестте най-дръзки басейна в света. Тези смели
Коментари Харесай

Шестте най-дръзки басейна в света

Architectural Digest показва шестте най-дръзки басейна в света. Тези смели решения са идеални за едно същински вълнуващо плуване. Потопете се във водите на безкрайния басейн на върха на хотела в Сингапур. Стимулирайте страха си от височините в басейна на хотел Дубай, който безусловно виси над ръба на постройката. Намерете своя вътрешен мир в басейна с две отделения, окачен под дъжда на Бали.

Ето на това се споделя басейни от международна класа.

Да плуваш над 213-метрова първокласна бездна

Да плуваш над 213-метрова първокласна бездна - сходни чудеса могат да ви се случат единствено в Дубай. В локалния „ Интерконтинентал " - хотела, ситуиран на брега на Дубайския канал, архитектите решили да изградят плувен басейн, чийто край да се подава два метра след постройката. От стъкления корпус можете да хвърлите едно око - какво става 82 етажа по-долу.

Мястото е покрай главните бизнес и търговски региони на Дубай, в по този начин нареченото Дубай Фестивал Сити, разпростряло се на повърхност от 1300 кв. м.

Вечеря върху плаващ сектор

Плуването в този басейн ще ви накара да се почувствате по този начин, като че ли се движите над ръба на скалата. Мястото е в Южна Италия, по Амалфийското крайбрежие, ще откриете „ Белмонд Хотел Карузо ”, където гигантският басейн, нагледно казано, се влива в Тиренско море. Много водни уреди пробват да реализират този резултат, само че единици съумяват.

Басейнът в Belmond Hotel Caruso се намира на най-високата точка в Равело, градче, ситуирано наоколо до Амалфи, на към 304 метра над Средиземно море. След освежаващото плуване помислете за Infinity Dream - интимна вечеря на свещи, която се сервира на плаващ сектор над басейна, с иконом и жива музика.

Със стъклено дъно над Индийския океан

Този басейн в Бали, Индонезия, прочут като The Edge, предлага необикновено прекарване. Дъното му е стъклено и се извисява на 6 метра отвън скалата и на 500 фута над Индийския океан. Той отвори порти на 29 октомври 2017 година Предлага 180-градусова панорамна панорама от един от райските острови на Индонезия. Ресторантът и барът сервират класическа храна и питиета. Може да отпочивате с коктейл до късно през нощта.

Дори не е належащо да отсядате в хотела. Просто се наслаждавайте на басейна и гледката.

На свещи до водата на покрива

Този моден бутиков хотел се намира в бизнес региона Уанчай, на 5 минути пешком от метростанция Wan Chai. Той предлага инфинити басейн на покрива си, денонощен фитнес център и 2 заведения за хранене. Осигурен е безвъзмезден Wi-Fi.

Хотел Indigo Hong Kong Island е на 1,7 километра от Конкресния и изложбен център Хонконг и на 45 минути с кола от интернационалното летище на Хонконг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР