Арчи - името на най-новото попълнение в британското кралско семейство,

Арчи - името на най-новото попълнение в британското кралско семейство, ...

Меган и Хари избраха Арчи. Името не е сред известните в САЩ.


Арчи - името на най-новото попълнение в британското кралско семейство, не фигурира в Топ 10 на най-популярните имена за момчета в САЩ, но в бъдеще това може да се промени, предаде Асошиейтед прес.

В списъка с най-разпространените бебешки имена за 2018 г., оповестен от американското Управление за социално осигуряване, първите места съответно за момченца и момиченца отново се заемат от Лиъм и Ема.
Ема е най-популярното момичешко име за пета поредна година, а Лиъм - за втора, предаде БТА.

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор - първородният син на принц Хари и бившата американска актриса Меган Маркъл, се появи на бял свят в понеделник, 6 май. Очаква се в бъдеще името му да набере популярност в САЩ, както се случи с това на майка му.

Меган е името за момиченце, отбелязало най-голям "скок" през 2018 г., изкачвайки се до 703-та позиция от 1404-та през 2017 г.

Меган Маркъл се омъжи за принц Хари през май миналата година, припомня агенцията.
Топ 10 на най-популярните имена за момчета включва Лиъм, Ноа, Уилям, Джеймс, Оливър, Бенджамин, Илайджа, Лукас, Мейсън и Логан.

Най-популярните имена за момичета през 2018 г. са Ема, Оливия, Ава, Изабела, София, Шарлот, Мия, Амелия, Харпър и Ивлин. Пълният списък с бебешките имена е публикуван на сайта на Управлението за социално осигуряване.
По публикацията работи: Петя Славова

Източник: dnes.bg