Арбитри от Румъния ще ръководят двубоите реванши на българските представители

...
Арбитри от Румъния ще ръководят двубоите реванши на българските представители
Коментари Харесай

Румънски арбитри за реваншите на Левски и ЦСКА в Лигата на конференциите

Арбитри от Румъния ще управляват дуелите реванши на българските представители Левски и ЦСКА от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Известният арбитър Ищван Ковач ще бъде основен съдия на дуела сред Левски и малтийския Хамрун Спартанс, плануван за 11 август (четвъртък) на стадион " Георги Асапрухов ". Първият дуел сред двата отбора е в Малта довечера от 20.30 часа българско време.

Ковач е на 37 години и към този момент има понатрупан опит в Европа, като управлява мачове от Шампионската лига от сезон 2018/19 насам. По-рано през тази година той получи и най-престижния наряд в своята кариера досега, откакто управлява първия в историята край на шампионата Лига на конференциите сред Рома и Фейенорд в Тирана, извоюван от " вълците " с 1:0.

Негови помощници в София ще бъдат Василе Маринеску и Овидиу Артене, а в Андрей Кивулете ще извършва ролята на четвърти съдия.

В същото време неговият съотечественик Хорациу Фешнич пък бе назначен за основен арбитър на реванша сред Сейнт Патрик и ЦСКА на 11 август в Дъблин. Първият двубой сред двата отбора в София е тази вечер от 20.00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

32-годишният Фешнич и преди е управлявал мач на " армейците ", като това се случи през 2020 година, когато ЦСКА в профил БАТЕ Борисов в квалификациите на шампионата Лига Европа след триумф с 2:0 на стадион " Българска войска ".

Помощници на Хорациу Фешнич ще бъдат сънародниците му Валентин Аврам и Александру Керей, а четвърти съдия ще бъде още един румънец - Себастиан Колцеску.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР