Арбитражния съд при БТПП уведомява всички свои клиенти, участници и

...
Арбитражния съд при БТПП уведомява всички свои клиенти, участници и
Коментари Харесай

Арбитражният съд при БТПП възстанови работата си

Арбитражния съд при БТПП уведомява всички свои клиенти, участници и страни по каузи, че е възобновен естествения режим на разглеждане на арбитражни каузи, оповестяват от пресцентъра на палатата.
При провеждането на откритите арбитражни съвещания се ползват всички противоепидемични ограничения признати със заповеди на Министъра на Здравеопазването.
Спазват се условията за обществено разграничаване, като за задачата Арбитражната зала е оборудвана със стъклени защитни загради. За открити съвещания се употребяват и конферентните зали на БТПП, които обезпечават нужната повърхност за присъстващите.
На съвещанията участват единствено участниците в съответните производства, като са им обезпечени средства за дезинфекциране. Всички присъстващи са длъжни да употребяват персонални защитни средства. 
Делата се насрочват в график през по-голям времеви период посред им по преценка на арбитражните сформира, като се регистрира нуждата залите да бъдат проветрявани и дезинфекцирани. 
На клиентите на Апелативен съд е предоставена опция да правят отдалечени информации посредством on-line системата на съда и на телефони: 02/81 17 546, 561, 558, 559;
Документи по делата се предлага да бъдат изпращани посредством пощенски и куриерски услуги, както и на електронния адрес на съда: [email protected]
Вижте още:
БТПП: 61% от компаниите у нас чакат да преодолеят Covid-кризата, 6% сигурни, че се закриват
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР