Aral pulse бе обявен за най-добрия доставчик на бързо зареждане

...
Aral pulse бе обявен за най-добрия доставчик на бързо зареждане
Коментари Харесай

Aral pulse е най-добрата елзарядна мрежа в Германия

Aral pulse бе разгласен за най-хубавия снабдител на бързо зареждане в Германия. Наградата, която беше присъдена от списание Connect като част от теста на мрежата за зареждане през 2023 година, демонстрира, че Aral извършва задачите си да предложи най-бързата мрежа за зареждане, където зареждането би трябвало да бъде толкоз елементарно, колкото и зареждането с гориво.

Годишният на практика тест прави оценка доставчиците на станции за бързо зареждане въз основа на дванадесет критерия, които могат да бъдат систематизирани в областите на обслужване на клиенти, хардуерна функционалност и други потребителски оферти.

Александър Юнге, член на борда на Aral за електромобилност, сподели: „ Само три години след навлизането на локалния пазар за зареждане, ние управляваме една от най-големите ултрабързи мрежи за зареждане в Германия с повече от 1700 точки за зареждане. Тази оферта ще продължи поредно да се уголемява, с цел да направи прекосяването към електромобилност допустимо най-привлекателно за клиентите. “

Разширяването на бизнеса със зареждане е една от централните области на напредък на компанията майка на Aral - bp в Германия. Като част от тактиката си за немския пазар, компанията възнамерява да конфигурира 5000 точки за зареждане до 2025 година и до 20 000 точки за зареждане до 2030 година

Фокусът е върху бързото и свръхбързо зареждане на бензиностанции, оживени места като супермаркети или заведения за бързо хранене. По този метод Aral дава на своите клиенти в цялата страна бърза, надеждна и комфортна мрежа за зареждане, която предлага на клиентите необятна гама от варианти за заплащане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР