Аръков казва, че се наложило да напълнее заради комедията „Секс

...
Аръков казва, че се наложило да напълнее заради комедията „Секс
Коментари Харесай

Иво Аръков е имал афери с куп известни жени

А ръков споделя, че се наложило да напълнее поради комедията „ Секс академия: мъже”, където влеза в ролята на смотаняк без никакъв опит с дамите. В поредицата „ Съни бийч” пък екранният му облик е изцяло друг – Иво се превъплъщава в атлетичен избавител на плажа, магнит за нежния пол.
Заради новата му роля физическата смяна била неизбежна и артистът се заел със задачата да вае мускули. В момента Аръков е напомпал такива бицепси, че дори водещата на „ Папараци” Венета Райкова показа при гостуването му в предаването, че е имала мокри сънища с него и с неспокойствие очаквала да го види по червен бански в тв ефира.

Въпреки засиления женски интерес към него, Иво сега няма сериозна другарка. Говореше се, че излиза с колежката си Боряна Братоева, която също взе участие в „ Съни бийч”, само че по думите му двамата били единствено положителни другари. Нищо, че постоянно ги засичат дружно.
Най-публично обсъжданата връзка на артиста бе с дъщерята на Христо Стоичков – Мика. Той признава, че след нея имал още една огромна обич, само че тя завършила безславно. С Мика пък запазили положителни другарски връзки и към момента се чували няколко пъти в годината, с цел да си честитят рождени дни и други празници.
Преди да се залюби с щерката на Камата, Аръков имаше връзка и с певицата Мария Илиева. Изпълнителката е с към десетина години по-възрастна от него, само че това не ѝ попречило да се вмъкне в леглото му. Според осведомени двамата се разделили, тъй като палавата Илиева постоянно кръшкала и най-после нервите на Иво не издържали.

Чаровникът имаше къса спекулация и с съдбовната Елен Колева, която едвам не го довърши. Слуховете гласят, че точно тогавашният ухажор на Елен – Александър Найденов - Майонезата, е поръчал побоя над Иво преди 6 години. Милионерът напряко буен, когато научил, че Колева му изневерява и за възмездие решил да съсипе и двамата. Полицейското следствие обаче по този начин и не потвърди, че Найденов има пръст в нападението.

Иво е споделял, че след побоя претърпял доста сложен интервал. През 2014 година той бе пребит с железни прътове преди дома си, а причинителите на закононарушението не бяха хванати. Въпреки това Аръков избира да не помни за предишното и не търси отмъщение непременно. „ По-добре да не знам кои са! Гледам напред и не мисля повече за отминали събитията, които ми носят единствено отрицателни страсти!”, безапелационен е артистът. С днешна дата той по всякакъв начин заобикаля тематиката за побоя даже пред другари. Полицейското следствие прекратил по лично предпочитание. Още тогава криминалистите акцентираха, че евентуално става въпрос за закононарушение от ревнивост, само че Аръков резервира безмълвие и избра да не разяснява слуховете. „ Непонятни за мен са претекстовете на извършителите”, сбит бе пострадалият Иво.
След злополуката той изпаднал в меланхолия, която се опитал да превъзмогне с присъединяване си в риалити шоуто „ ВИП Брадър”, само че престоят му в Къщата не съумял да го измъкне от дупката. Състоянието му се задълбочило толкоз, че той решил да зареже всичко и да замине зад граница. „ Не ми се работеше към този момент. Бях изтощен, бях стигнал дъното. Хората станаха меркантилни, сцената изгуби своята стойност. Така взех решение да напусна България. Събрах малко облекла в една раница и отпътувах. Пътувах из Европа, обикалях разнообразни държави”, споделя Аръков, който финансирал пътешествието с хонорара си от „ ВИП Брадър”, написа " Уикенд ".

След цяла година, прекарана в пътешествие, Иво съумял да си стъпи на краката и да възвърне душевния си мир. Освен това парите му привършили, та се наложило да си потърси някаква работа. Той бързо-бързо си стегнал багажа и се върнал назад в София, където още веднъж се отдал на актьорката специалност. „ Не мога да бъда друго с изключение на артист. Това е моето предопределение. Каквито и разочарования да съм имал през годините, сцената продължава да ме притегля. Телевизията също!”, разяснява звездата от „ Съни бийч”.
Той предлага на всички, които се борят с меланхолия, да се посветят на нещо, което обичат и което им доставя наслаждение. „ Иначе цветовете изчезват и започваш да гледаш на света в черно-бели краски, а това потиска още повече”, изяснява екранният избавител Младен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР