Арабската Атлантида се намира под пясъците на пустинята …Задълбочени проучвания

...
Арабската Атлантида се намира под пясъците на пустинята …Задълбочени проучвания
Коментари Харесай

Арабската Атлантида се намира под пясъците на пустинята

Арабската Атлантида се намира под пясъците на пустинята …Задълбочени изследвания на античните египетски пирамиди и други грандиозни структури допускат, че са издигнати доста по-рано, в сравнение с формалната история твърди.Някои археолози декларират, че писмени знаци, фрески, знаци и рисунки са правени върху здания през 2-3 хилядолетие прочие н. е., до момента в който самите структури са на към 20 хиляди години.Водно-ветровата ерозия спомага да се създадат такива изводи. Има структури, които не биха могли да се образуват в актуалните климатични условия. Например, в миналото територията на Северна Африка е била разцъфтял парадайс, а там е имало големи градове.

 Изображение на Daniele Gay
Изображение на Daniele GayКосвено удостоверение за това може да се откри в арабските сборници от антични митове. Например в Либия до 2013 година е налице етюд, описващ живота на локалните имами, живели през XII-то хилядолетие прочие н. е.! Поради военните дейности в страната тази и доста други реликви са унищожени или откраднати.
Подобна картина се следи в Ирак, Сирия и други страни от този район. По време на боевете в тези страни има целеустремено плячкосване на антични артефакти.Някои са избавени, а други – изгубени вечно. Смята се, че в миналото на територията на Арабския полуостров и Северна Африка е съществувала мощна арабска страна.Според разнообразни източници точно там човечеството за първи път е научило за металургията, бижутерията и ковачеството, а медицината е изпреварила времето си с няколко хилядолетия. Нищо чудно, че се откриват погребения на 6-10 хиляди години на хора с протези на крайниците, черепи с явни признаци на трепанация, както и изкуствени зъби.Четете още: А. Кирхер: полиматът, който откри картата на АтлантидаКанадски проучвателен екип стига до заключението, че пустините не се образуват просто от нищото. Те са резултат от мощна детонация, т.е. в миналото там е имало културен център, богатата и напреднала страна в разнообразни промишлености.Ако се вземе поради тази доктрина, тогава може да се допусна, че тази цивилизация на Земята не е била единствената. Появата на един или повече други мощни съперници води до неизбежно съревнование, а „ арабският парадайс “ е опустошен от мощно оръжие.

 2 4 - Арабската Атлантида се намира под пясъците на пустинята
Десетки от най-красивите градове мигновено са се трансформирали в прахуляк. Градините са станали безжизнена пустота, а пясъците са скрили благосъстоянията на в миналото великата цивилизация.След няколко хиляди години хората се завръщат по тези земи и основават нови страни. Най-устойчивите структури на Арабската Атлантида, термин въведен от американски откриватели, се оказват пирамидите. Именно те за първи път са изкопани от египтяните, с цел да възродят изгубеното великолепие.Тази версия е доста забавна. Не би трябвало да се не помни, че арабите са доста чувствителни към своите реликви и малко европейци знаят за това.Ориенталистите и откривателите на арабския свят, които съумяват да проучат първоизточниците и материалите от древността, стигат до извода, че в миналото там е имало мощна страна.Това, което съумяват да изровят и възстановят, е не повече от един % от тази грандиозна цивилизация и нейното великолепие, които в този момент лежат под милиони тонове пясък.Надяваме се някой ден да разберем повече за Арабската Атлантида …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР