Ара Маликян гостува на Златните момичета на България часове преди

...
Ара Маликян гостува на Златните момичета на България часове преди
Коментари Харесай

Златните момичета ще танцуват по музика на Ара Маликян

Ара Маликян гостува на Златните девойки на България часове преди концерта си в София. Гимнастичките от Националния тим по художествена гимнастика са почитатели на арменския цигулар и го поканиха на своя подготовка да се срещнат с него онлайн.
Освен персоналното запознанство грациите ни желаеха да му показват две съчетания, които приготвят по негова музика. Индивидуалните състезателки Петя Борисова и Вая Драганова приготвят композиции по музиката на Misirlou и Kashmir, с които идната година ще се явяват на надпревари.

„ Харесахме музиката му за това, че има доста акценти, че е енергична, мощна, трагична. “, споделя Петя Борисова, която приготвя съчетанието с обръч по мелодията на Kashmir.
" Когато ги гледах, просто забравих за музиката, единствено им се любувах. Невероятно е! Трудно е да осъзнаеш, че толкоз положителни спортисти и актьори употребяват твоята музика за свое ентусиазъм. Много съм разчувствуван и въодушевен ", сподели пък Ари Маликян за девойките пред btv.
Ара получи топка с подписи от всички състезателки и треньорки на тима, а две дребни гимнастички му подариха рисунки, с които той не се раздели до последно.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР