Аптеките в цялата страна съобщават за забавяне на поръчките с

...
Аптеките в цялата страна съобщават за забавяне на поръчките с
Коментари Харесай

Аптеките в цялата страна са изправени пред закъснения, тъй като технологичната компания за здравеопазване съобщава за кибератака

Аптеките в цялата страна оповестяват за закъснение на поръчките с рецепта заради хакерска атака против една от най-големите компании за здравни технологии в страната.

Change Healthcare, компания, която обработва поръчки и заплащания на пациенти в Съединени американски щати, за първи път видя „ казуса с киберсигурността “, засягащ нейните мрежи в сряда сутринта на Източното крайбрежие.

„ Change Healthcare изпитва спиране на мрежата, обвързвано с проблем с киберсигурността, и нашите специалисти работят за справяне с казуса. След като разбрахме за външната опасност, в полза на отбраната на нашите сътрудници и пациенти, ние предприехме незабавни дейности, с цел да изключим нашите системи, с цел да предотвратим по-нататъшно влияние “, се споделя в изказване на Change Healthcare.

Той добави: „ Ще предоставим актуализации, когато стане налична повече информация. “

Аптеките в цялата страна пуснаха вести, че офанзивата против Change Healthcare нарушава способността им да обработват поръчките на пациенти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР